Facebook/Ilan Shor

Partidul Șor a publicat lista candidaților pentru parlamentare. Ilan Șor – cap de listă (DOC)

Partidul Șor a publicat lista candidaților pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Cap de listă este liderul formațiunii, Ilan Șor, urmat de colegii lui din Partidul Șor, dar și din Platforma „Pentru Moldova”.

Primii 10 candidați de pe listă sunt Ilan Șor, Marina Tauber, Vitalie Balinschi, Denis Ulanov, Petru Jardan, Reghina Apostolova, Vadim Fotescu, Vladimir Vitiuc, Violeta Ivanov și Olga Romanova.

Menționăm că Partidul Șor a depus pe 14 mai actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare în cursa electorală din 11 iulie. Formațiunea a fost reprezentată de către deputata Marina Tauber.

„Intrăm în această cursă electorală și mai siguri de forțele noastre decât în 2018-2019. Echipa noastră este compusă din profesioniști, oameni de treabă. Sper că în această campanie nu vor fi arestări, presiuni și influențe din străinătate”, a menționat Tauber.

În urma tragerii la sorți, formațiunea condusă de Ilan Șor s-a poziționat pe locul patru în buletinul de vot.

Lista candidaților la funcția de deputat din partea Partidului Șor by Maxim Stratan on Scribd

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

politiadefrontiera.ro

Acte românești false pentru persoane din R. Moldova, Ucraina și Rusia? Peste 200 de percheziții în România (VIDEO)

În România au fost efectuate peste 200 de percheziții într-un dosar care vizează o rețea ce, cu ajutorul unor funcționari publici, ar fi obținut acte de identitate românești false pentru persoane din Republica Moldova, Ucraina și Rusia.

Poliția de Frontieră Română a anunțat că, pe 1 iulie, au fost efectuate 206 percheziții la sediile unor instituții publice și la locuințele unor persoane fizice. Acțiunile fac parte dintr-o cauză penală în care sunt vizați funcționari publici din județul Botoșani, suspectați de luare de mită și fals informatic. În cauză sunt cercetate și persoane care ar fi oferit mită, acestea fiind suspectate, de asemenea, de fals în înscrisuri oficiale și folosirea documentelor false.

Ancheta vizează destructurarea unei rețele care, cu ajutorul unor funcționari publici de la serviciul de evidență a populației și o primărie, a obținut documente de identitate românești neconforme cu realitatea. Aceste documente au fost eliberate pentru persoane născute în Federația Rusă, Ucraina și Republica Moldova. Potrivit instituției române, datele nereale se referă la domiciliul persoanei, care este fictiv, deoarece beneficiarul nu a locuit niciodată la adresa respectivă, dar și la alte atribute de identificare a persoanei, respectiv nume, prenume, data nașterii, locul nașterii, totul cu scopul obținerii de către beneficiar a unui act de identitate, a cetățeniei române și, după caz, a domiciliului sau a reședinței în România.

„Datele menționate, care în unele cazuri prezintă o identitate diferită de cea reală a beneficiarilor – în condițiile în care marea lor majoritate au depus certificate de cetățenie română anterior falsificate – sunt incluse în Registrul Național de Evidență a Persoanelor. În mod concret, beneficiarii au obținut cărți de identitate pe baza unor certificate care atestau dobândirea cetățeniei române și care anterior au fost falsificate, cu stabilirea domiciliului la imobile aparținând unor cetățeni români care nu erau titularii spațiului respectiv și chiar fără acordul lor, prin întocmirea în fals a declarațiilor de luare în spațiu și implicit fără prezența lor în fața funcționarului de la Serviciul de Evidență a Persoanelor”, a comunicat Poliția de Frontieră Română.

Potrivit instituției române, în anii 2023-2024, pe raza unui serviciu de evidență a populației și-au stabilit domiciliul în mod fictiv 7.000 de persoane născute în Federația Rusă, Ucraina, Republica Moldova sau alte state, foste republici sovietice.

Nu mai sunt articole de afișat.
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: