PAS despre declarația lui Dodon: „A arătat cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră”
Full Article 2 minutes read

PAS despre declarația lui Dodon: „A arătat cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a criticat declarația lui Igor Dodon, care a spus că rivala sa Maia Sandu nu va face față problemelor statului. „Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii”, a declarat partidul într-o postare pe Facebook pe 3 noiembrie.

„Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova din ultimii 4 ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră.
Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii. Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos.
Dodon, ca toți cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică. El reprezintă frica, noi suntem speranța. Dodon reprezintă trecutul”, au declarat reprezentanții PAS.

Tot astăzi, Igor Dodon a susținut primul său discurs din campania turului doi de scrutin, unde acesta mai multe comparații între sine și contracandidata sa în turul doi al prezidențialelor, Maia Sandu. „Nu schimbați porumbelul din mână cu coțofana de pe gard, pentru că o să regretăm toți”, a menționat Igor Dodon. În același discurs, Igor Dodon a menționat că exportul de mărfuri moldovenești în Federația Rusă va fi blocat, dacă Maia Sandu va deveni președinte al Republicii Moldova.

Amintim că, în urma scrutinului din 1 noiembrie, candidata PAS la alegerile prezidențiale Maia Sandu s-a clasat pe primul loc, cu un scor de 36,16% dintre voturile alegătorilor. Președintele în exercițiu, Igor Dodon, care a luptat pentru al doilea mandat în funcția de șef al statului, a obținut cu circa 3% mai puțin – 32,6% dintre voturi. Cei doi se vor confrunta în turul II de scrutin, care se va desfășura peste două săptămâni.
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: