PAS, după ce Ceban s-a plâns pe guvernare, la Strasbourg: „Are libertatea de a se victimiza și de a minți fără să roșească”
Full Article 2 minutes read

PAS, după ce Ceban s-a plâns pe guvernare, la Strasbourg: „Are libertatea de a se victimiza și de a minți fără să roșească”

Deputata partidului de guvernare Acțiunea și Solidaritate (PAS), Doina Gherman, tot ea vicepreședinte al Parlamentului, a venit cu o reacție pentru NM, după ce primarul Ion Ceban s-a plâns pe acțiunile guvernării, în timpul vizitei oficiale de la Strasbourg. Parlamentara l-a îndemnat pe edilul de Chișinău să lase „victimizările” și „minciunile” deoparte și să se „apuce de lucru”.

„Primarul Ceban se pricepe la 2 lucruri – la minciuni și la dispariția banilor din bugetul primăriei. 14 milioane pentru 2 zile de curățarea a zăpezii a găsit. Curățare pe hârtie, că în realitate timp de o lună locuitorii nu aveau pe unde merge. Dar iată bani pentru asistenții personali, pentru grupele cu program prelungit nu a găsit și a dat afară de la lucru oameni care au în grijă copii cu dizabilități. Primarul Ceban are libertatea de a se victimiza la toate tribunele și de a minți fără să roșească pe toate canalele, îi place democrația. Însă ar fi bine să-și aducă aminte că a fost votat de oameni ca să lucreze, iar dacă nu se descurcă, așa și să spună. Lăsați victimizarea, lăsați minciunile, domnule primar, și apucați-vă de lucru”, a declarat deputata PAS Doina Gherman pentru NM.

Amintim că primarul municipiului Chișinău a întreprins, la sfârșitul lunii martie, o vizită oficială la Strasbourg, Franța. Pe agenda edilului au figurat mai multe întrevederi cu oficiali europeni, precum și participarea la cea de-a 46-a sesiune a Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei. Ceban a anunțat în aceste zile, inclusiv pe 28 martie, că a discutat pe platforma forumului despre situația din Republica Moldova, pe diferite domenii. De asemenea, el s-a plâns pe guvernarea de la Chișinău. „Voi bate la fiecare ușă pentru a fi auziți”, a precizat Ceban pe rețelele de socializare. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: