PAS va avea un nou deputat în Parlament. Cine este Gheorghe Cojoc?
Full Article 50 second read

PAS va avea un nou deputat în Parlament. Cine este Gheorghe Cojoc?

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) va avea un nou deputat. Este vorba despre Gheorghe Cojoc – președinte al Organizației Teritoriale PAS, Basarabeasca. Informația a fost confirmată pentru NM de către Adriana Vlas, reprezentanta formațiunii politice.

Mandatul a devenit vacant după ce Artur Mija a fost numit în funcția de șef al Cancelariei de Stat. Astfel, locul acestuia îi va reveni lui Gheorghe Cojoc.

Acesta este născut în anul 1959 și a locuit până acum în Basarabeasca, fiind președinte al Organizației Teritoriale PAS, Basarabeasca.

Potrivit site-ului PAS, Cojoc este în prezent liber profesionist. În perioada 1999 – 2013, el a fost specialist principal în Consiliul Județean Lăpușna, Secretar al raionului Basarabeasca. 

Gheorghe Cojoc a fost al 77-lea în lista PAS pentru alegerile parlamentare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: