Patriarhia Română oferă burse pentru studenții și elevii din Moldova
Full Article 50 second read

Patriarhia Română oferă burse pentru studenții și elevii din Moldova

Patriarhia Română oferă 41 de burse studenților și liceenilor de la instituțiile de învățământ din jurisdicția Episcopiei de Bălți. Acestea vor fi acordate pentru anul de studii 2023 – 2024 tinerilor cu rezultate bune la învățătură, care provin din familii modeste.

Episcopia Bălți anunță că va oferi 20 de burse „Mitropolit Visarion Puiu”, în valoare de 850 lei, și 21 de burse „Mecena Vasile Stroescu” – în valoare de 700 lei, timp de 10 luni. Pe lângă asta, potrivit sursei, fiecare bursier va primi câte un exemplar de carte de Învățătură de Credință Creștină Ortodoxă, pentru „a avea posibilitatea să cunoască mai bine credința ortodoxă”

Acesta este al patrulea în an în care Episcopia de Bălți oferă burse tinerilor din Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: