PCCOCS a aplicat sechestru de peste 3 milioane lei în dosarul autobuzelor
Full Article 2 minutes read

PCCOCS a aplicat sechestru de peste 3 milioane lei în dosarul autobuzelor

Procurorii PCCOCS au aplicat sechestru în sumă de peste 3 milioane lei, în cazul licitației privind achiziționarea celor 31 de autobuze de model „Isuzu” pentru Parcul Urban de Autobuze din Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi, 14 noiembrie, într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul Procuraturii Generale. Totodată, potrivit procurorilor, în cadrul cauzei penale, 4 persoane au statut de bănuit.

„Sechestrul a fost aplicat asupra bunurilor mobile și imobile (automobile de lux, apartamente), care aparțin bănuiților în cauza penală privind licitația în dosarul achiziționării unui număr de 31 de autobuze de model „Isuzu” pentru acest parc de autobuze”, au precizat procurorii.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă o amendă în mărime de până la 117.500 lei sau pedeapsă cu închisoare de până la 5 ani, în ambele cazuri cu (sau fără) privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani, cu amendă, aplicată persoanei juridice, de până la 550.000 lei, cu privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau cu lichidarea persoanei juridice.

Amintimă că percheziţiile au fost efectuate pe 5 noiembrie.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: