PDCM a depus actele la CEC pentru a se înregistra în cursa electorală
Full Article 2 minutes read

PDCM a depus actele la CEC pentru a se înregistra în cursa electorală

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) a depus actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a se înregistra în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Fostul premier Ion Chicu a venit la CEC însoțit de fosta ministră a Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

„Am venit cu gânduri mărețe, cu o responsabilitate enormă. Sunt fericit că avem o echipă care își asumă o responsabilitate față de cetățeni. Avem în listele noastre mulți intelectuali, profesioniști, oameni care au demonstrat că țin la țară. Sunt reprezentanți ai mai multor domenii, medici, oameni de cultură”, a spus Chicu.

De asemenea, fostul premier a declarat că participarea PDCM la parlamentare „nu este o irosire de timp”.

„Este important să aducem mesajul nostru. Echipa noastră prin fapte a arătat ce poate să facă. Sondajele orchestrate de unii politicieni nu reflectă starea reală a lucrurilor”, a spus Chicu.

Până în prezent, CEC a înregistrat opt concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Este vorba despre Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Partidul Acasă Construim Europa, Partidul „Congresul Civic”, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Politic „ȘOR”, Partidul Acțiune și Solidaritate, Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда” și Partidul Democrat din Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: