Pe parcursul stării de urgență și până în prezent, polițiștii au fost aplicate amenzi în valoare de 44 milioane de lei
Full Article 1 minutes read

Pe parcursul stării de urgență și până în prezent, polițiștii au fost aplicate amenzi în valoare de 44 milioane de lei

Pe parcursul stării de urgență și până în prezent, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 44 milioane de lei pentru nerespectarea prevederilor Comisiei Situații Excepționale. Despre acest lucru a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, în platoul emisiunii „Puterea a patra”, ieri, 26 mai.

„Pe parcursul situației de urgență și până la ziua de astăzi, au fost înregistrate 2 253 de procese verbale. Din acestea, au fost contestate 288. În 99 de cazuri a fost lăsată în vigoare decizia organelor de poliție, 22 de cazuri au fost clasate, deoarece procesele verbale au fost întocmite incorect, 107 rămân în examinare”, a declarat Voicu.

„Amenzile aplicate sunt de peste 44 de milioane de lei, iar amenzile achitate sunt în jur de 4 milioane de lei. Mulți au achitat 50% în primele 72 de ore sau am încheiat un acord de recunoaștere. În aceste cazuri amenda constituie 1/3 din sumă”, a mai spus Pavel Voicu.

Totodată, acesta a precizat că în cazul în care amenzile nu vor fi achitate, poliția va întreprinde măsurile necesare pentru a impune persoanele să achite.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: