Pedepse cu care s-a ales un bărbat din Chișinău, care a violat două minore într-un parc
Full Article 1 minutes read

Pedepse cu care s-a ales un bărbat din Chișinău, care a violat două minore într-un parc

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 49 de ani, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru violul a două minore. Totul s-a întâmplat în mai 2022, într-un parc din Chișinău, pe timp de noapte.

Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Potrivit dosarului, pe 3 mai 2022, între orele 21:00 și 22:00, bărbatul a ademenit fetele într-un parc din capitală, cu pretextul de a  consuma frigărui. Acolo, prin amenințări cu aplicarea violenței fizice și profitând de imposibilitatea acestora de a se apăra, a întreținut cu acestea acte sexuale forțate.

Bărbatul a rugat victimele să nu spună nimănui despre cele întâmplate și le-ar fi promis bani, însă minorele, în aceeași zi, au anunțat părinții, care s-au adresat la poliție.

Inculpatul a pledat nevinovat.

Acesta nu este la prima abatere de ordin penal. În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: