Percheziții în R. Moldova: 4 companii ar fi comercializat carne infectată cu bacterii
Full Article 30 second read

Percheziții în R. Moldova: 4 companii ar fi comercializat carne infectată cu bacterii

Ofițerii Direcției Investigații Complexe a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii PCCOCS, desfășoară pe 18 ianuarie percheziții la sediile a patru companii ale aceluiași proprietar, care realizează cea mai mare parte a importului de carne în Republica Moldova.

Polițiștii menționează că în urma unor achiziții de control s-a depistat că, carnea plasată spre comercializare este infectată cu bacterii.

Oamenii legii spun că vor veni ulterior cu mai multe detalii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: