Percheziții la Călărași, într-un dosar de fraudare a achizițiilor publice. Cine sunt persoanele vizate
Full Article 50 second read

Percheziții la Călărași, într-un dosar de fraudare a achizițiilor publice. Cine sunt persoanele vizate

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) efectuează percheziții la Călărași. Aceștia desfășoară acțiuni de urmărire penală în cadrul mai multor cauze, pornite pe fapte de corupție. 

Informația a fost confirmată pentru NM de către Angela Starinschi, reprezentanta CNA.

„Desfășurăm acțiuni de urmarire penală, la Călărași, în cadrul mai multor cauze, pornite pe fapte de corupție. Investigațiile noastre vizează fraudarea achizițiilor publice și alte abuzuri, comise de către persoane publice din administrația publică locală”, a comunicat Starinschi.

Reprezentanta CNA a menționat că sunt efectuate percheziții „la președintele raionului, la primar și la un sef de direcție”: „Vom oferi mai multe informații după finalizarea tuturor acțiunilor”.

UPDATE: Președintele raionului Călărași Ștefan Bolea și primarul de Călărași Ion Olari au fost reținuți. Informația a fost confirmată pentru NM de CNA.


Подписывайтесь на наш Telegram-канал @newsmakerlive. Там оперативно появляется все, что важно знать прямо сейчас о Молдове и регионе.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: