UPDATE Percheziții matinale la Centrul Național Anticorupție
Full Article 1 minutes read

UPDATE Percheziții matinale la Centrul Național Anticorupție

Reprezentanții Procuraturii Anticorupție au demarat, în dimineața de 8 decembrie, percheziții la Centrul Național Anticorupție (CNA). Informația a fost confirmată pentru NM de către reprezentanta instituției, Mariana Cherpec.

Deocamdată, oamenii legii nu au oferit detalii despre persoanele vizate.

UPDATE (13.25)

Procuratura Anticorupție a oferit detalii despre perchezițiile inițiate, în dimineața de 8 decembrie, în comun cu ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS). Mai precis, este vorba despre mai multe acțiuni de urmărire penală, în cadrul unei cauze penale, pornită la 6 decembrie 2021, de către Procuratura Anticorupție, pe faptul îmbogățirii ilicite, în care este vizat șeful Direcției Generale Urmăririi Penale a Centrului Național Anticorupție.

Bănuitul este cercetat și sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals în declarații și practicarea ilegală a activității financiare.

„Procurorii anticorupție și ofițerii SIS, efectuează mai multe acțiuni de urmărire penală în mai multe locații, inclusiv și la membrii familiei șefului Direcției Generale Urmăririi Penale a Centrului Național Anticorupție, care sunt bănuiți pentru complicitate la comiterea infracțiunilor imputate. Despre acțiunile întreprinse și soluția emisă pe caz, Procuratura Anticorupție va informa opinia publică, revenind cu informații suplimentare”, se arată în comunicat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: