Permis de conducere moldovenesc falsificat, găsit pe o stradă din UE
Full Article 2 minutes read

Permis de conducere moldovenesc falsificat, găsit pe o stradă din UE

Un moldovean a găsit pe o stradă din orașul Trier, Germania, un permis de conducere moldovenesc. După ce l-a luat de jos, a făcut o postare pe o rețea de socializare în speranța că va găsi posesorul actului. 

Incidentul a fost înregistrat pe 9 februarie în punctul de trecere Sculeni. Potrivit poliției de frontieră, pe sensul de ieșire din țară s-a apropiat un microbuz de model Volkswagen, care efectua cursa Republica Moldova-Olanda. La volan se afla un locuitor al raionului Dubăsari, în vârstă de 31 de ani.

În timpul controlului, polițistul de frontieră a solicitat prezentarea tuturor documentelor deținute. Astfel, conducătorul auto a scos din portmoneu un permis de conducere, care ar fi fost eliberat de autoritățile naționale pe numele unui alt moldovean. Supus examinării cu tehnica din dotare s-a depistat că elemente de protecție a acestuia nu corespund unui act veridic.

Audiat, bărbatul a declarat că l-a găsit pe o stradă din orașul Trier, Germania. I-a atras atenția faptul că era un permis moldovenesc. După ce l-a ridicat de jos la postat pe o rețea de socializare în speranța că va găsi posesorul actului.

Pe numele bărbatului a fost întocmit proces verbal de constatare, iar actul va fi supus expertizei tehnice.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: