Peste 170 de cetățeni străini au primit refuz de intrare în Moldova, săptămâna trecută 
Full Article 30 second read

Peste 170 de cetățeni străini au primit refuz de intrare în Moldova, săptămâna trecută 

Reprezentanții Poliției de Frontieră anunță că în perioada 15-21 august curent, polițiștii de frontieră au notificat 178 de evenimente cu documentarea a 201 persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională. Totodată, au primit refuz de intrare în Moldova 173 de cetăţeni străini.

Polițiștii de frontieră menționează că refuz de intrare în țară au primit și 50 de mijloace de transport.

La fel, au fost declanșate 19 consemne pe Interpol și 280 conform informațiilor parvenite din partea autorităților de ocrotire a normelor de drept naționale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: