Peste 170 de cetățeni străini au primit refuz de intrare în Moldova, săptămâna trecută 
Full Article 30 second read

Peste 170 de cetățeni străini au primit refuz de intrare în Moldova, săptămâna trecută 

Reprezentanții Poliției de Frontieră anunță că în perioada 15-21 august curent, polițiștii de frontieră au notificat 178 de evenimente cu documentarea a 201 persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională. Totodată, au primit refuz de intrare în Moldova 173 de cetăţeni străini.

Polițiștii de frontieră menționează că refuz de intrare în țară au primit și 50 de mijloace de transport.

La fel, au fost declanșate 19 consemne pe Interpol și 280 conform informațiilor parvenite din partea autorităților de ocrotire a normelor de drept naționale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: