(UPDATE) Minora care a dispărut într-o pădure din Șoldănești, găsită. Unde era copila?
Full Article 2 minutes read

(UPDATE) Minora care a dispărut într-o pădure din Șoldănești, găsită. Unde era copila?

Minora în vârstă de 12 ani care a dispărut în după amiaza zilei de 26 octombrie și era căutată de către rude și oamenii legii a fost găsită nevătămată după două ore de căutări.

UPDATE: Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, copila a fost găsită la ieșirea din pădure, în jurul orei 18:00. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de polițiști.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O minoră în vârstă de 12 ani care a dispărut în după amiaza zilei de 26 octombrie este căutată de către rude și oamenii legii.

Potrivit primelor informații, fata împreună cu părinții a mers la cules ciuperci în pădurea din apropierea localității Olișcani, raionul Șoldănești.

„La un moment dat părinții au stabilit că minora s-a îndepărtat de ei și nu mai este în vizor.  La ora 15.22 au fost alertați salvatorii pentru a efectua căutările copilei”, se arată într-un comunicat de presă emis de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

La fața locului sunt antrenați în operațiune 8 salvatori și 20 de polițiști, care efectuează lucrări de căutare în pădurea dintre satele Olișcani și Dobrușa, dar și pe traseul R 13 unde se presupune că minora a dispărut.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: