Platforma DA, PAS și PDM au convenit să aibă o întâlnire. Vor discuta problemele din agricultură
Full Article 1 minutes read

Platforma DA, PAS și PDM au convenit să aibă o întâlnire. Vor discuta problemele din agricultură

Reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiuni și Solidaritate și Partidului Democrat se vor întâlni mâine, 11 august. Aceștia vor discuta despre problemele din agricultură. Cel puțin, despre acest lucru a anunțat deputatul Alexandru Slusari.

„Momentan statul poate oferi un minim de 500 milioane lei pentru compensarea pierderilor agricultorilor la culturile de prima grupă, este posibil și există resurse obiective pentru a aloca acești bani. Statul poate și trebuie să declare starea de urgență în localitățile afectate, să deblocheze procesul eliberării certificatelor de forță majoră, să apeleze după ajutor la parteneri externi și să anunțe vacanța fiscală pentru întreprinderile agricole afectate”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că PDM a invitat la discuții PSRM, Platforma DA și PAS. Agenda de discuţii propusă de democraţi include mai multe teme. Este vorba despre situația din agricultură, asigurarea desfăşurării alegerilor libere şi corecte și pandemie COVID-19.

De menționat că mâine, 11 august, fermierii au anunțat că vor ieși din nou la protest.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: