Platforma DA protestează în fața clădirii guvernului (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Platforma DA protestează în fața clădirii guvernului (VIDEO)

Mai mulți membri și simpatizanți ai Platformei Demnitate și Adevăr (DA) protestează în fața clădirii guvernului. Aceștia scandează „jos penalii” și „nu furați poporul”.

Mai exact, Platforma DA a acuzat Agenția Proprietății Publice (APP) de complicitate la privatizările efectuate în trecut, dar și de implicare în cazul vânzării portului Giurgiulești.

„Această agenție a arătat foarte clar că este dispusă spre risipă, lăcomie și corupție. Cel mai recent scandal este cel cu portul Giurgiulești. Acest port care ne-a costat sute de milioane a fost vândut săptămâna trecută cu 1000 de dolari. Unde se uită Agenția Proprietății Publice?”, a declarat deputatul Igor Munteanu.

„Porturile, obiectivele de importanță națională au fost vândute pe nimic. Lor nu le pasă. Acest lucru nu mai poate fi tolerat. Suntem aici ca să ne manifestăm indignarea și nemulțumirea”, a mai spus Igor Munteanu.

Într-un comunicat de presă, APP a precizat că „Portul Internațional Liber Giurgiulești nu se regăsește printre entitățile expres indicate și nu se află în administrarea Agenției Proprietății Publice”.

Instituția a reiterat că „nu este în drept și nu are atribuții de a interveni în cazul disputelor reliefate în cazul Portului. Or, Agenția Proprietății Publice nu are careva tangențe cu disputele respective”.

Totodată, instituția regretă „insinuările făcute de către unii actori politici în adresa Agenției Proprietății Publice și solicităm să nu implice APP în activitățile sale politice și electorale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: