Plăți cu cardul în troleibuzele din Bălți. Când va fi introdus noul sistem de achitare?
Full Article 50 second read

Plăți cu cardul în troleibuzele din Bălți. Când va fi introdus noul sistem de achitare?

Bălțenii nu vor mai fi nevoiți să aibă bani cash atunci când vor urca în transportul public. Totul datorită unui acord dintre Primăria municipiului și o bancă comercială. TVN scrie că au fost semnate acte în acest sens, iar curând vor fi cumpărate dispozitivele pentru plata cu cadrul.

Potrivit directorului regional a băncii, transportul public ar putea fi dotat cu aparatajul pentru achitarea călătoriilor cu cardul de la începutul anului 2023.

„Noi deja avem semnat acordul de colaborare cu Primaria municipiului Bălți. Deja este la etapa de achiziționare a dispozitivelor. Sperăm că la începutul anului viitor, concomitent în toate unitățile de transport publice, să instalăm aceste dispozitive pentru a facilita și achitarea în transport, contactless, fără cash”, a declarat directorul băncii.

Menționăm, o călătorie cu transportul public în municipiul Bălți costă între trei și cinci lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: