Plăți cu cardul în troleibuzele din Bălți. Când va fi introdus noul sistem de achitare?
Full Article 50 second read

Plăți cu cardul în troleibuzele din Bălți. Când va fi introdus noul sistem de achitare?

Bălțenii nu vor mai fi nevoiți să aibă bani cash atunci când vor urca în transportul public. Totul datorită unui acord dintre Primăria municipiului și o bancă comercială. TVN scrie că au fost semnate acte în acest sens, iar curând vor fi cumpărate dispozitivele pentru plata cu cadrul.

Potrivit directorului regional a băncii, transportul public ar putea fi dotat cu aparatajul pentru achitarea călătoriilor cu cardul de la începutul anului 2023.

„Noi deja avem semnat acordul de colaborare cu Primaria municipiului Bălți. Deja este la etapa de achiziționare a dispozitivelor. Sperăm că la începutul anului viitor, concomitent în toate unitățile de transport publice, să instalăm aceste dispozitive pentru a facilita și achitarea în transport, contactless, fără cash”, a declarat directorul băncii.

Menționăm, o călătorie cu transportul public în municipiul Bălți costă între trei și cinci lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: