Poliția a efectuat raiduri în mai multe baruri și restaurante din Moldova (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Poliția a efectuat raiduri în mai multe baruri și restaurante din Moldova (VIDEO)

În Moldova, poliția a făcut raiduri în mai multe baruri și restaurante pentru a verifica dacă se respectă deciziile autorităților în legătură cu pandemia de coronavirus. În special, barurilor și restaurantelor le este interzis să lucreze de la 22:00 la 7:00. În timpul inspecției, polițiștii au descoperit că barurile sunt deschise chiar și în ore interzise. Raidul a fost supravegheat de echipa de la Front Line

Poliția a efectuat controale în mai multe baruri. Filmările arată că unul dintre lounge barurile vizitate de polițiști se află în Chișinău.

După miezul nopții, oamenii legii au găsit zeci de vizitatori, în ciuda interdicției de a lucra de la 22:00 la 7:00.

Poliția a elaborat protocoale pentru administratorii și vizitatorii barurilor. Vizitatorii, care nu aveau documentele la ei, au fost duși la inspectoratele de poliție.

Astfel, pentru încălcarea măsurilor restrictive, persoanele au primit amenzi de la 2 mii la 5 mii lei, persoanele juridice – de la 10 mii la 35 mii lei. În cazul încălcării repetate a deciziilor autorităților, vizitatorii cluburilor de noapte vor trebui să plătească o amendă de până la 25 mii lei, iar administratorii unităților – până la 75 mii lei.

Amintim că din 9 martie, comisia a declarat că intenționează să ia în considerare introducerea unor măsuri mai dure în ceea ce privește activitatea restaurantelor și a cluburilor de noapte. Autoritățile au analizat noile restricții după efectuarea controalelor în 265 de cluburi de noapte din țară. În urma verificărilor, poliția a elaborat aproximativ 250 de protocoale pentru vizitatorii unităților.

În Moldova, până la 15 aprilie, starea de urgență a fost prelungită. Conform deciziei autorităților, activitatea discotecilor, cluburilor de noapte, karaoke-ului, discotecilor este interzisă în țară. În plus, restaurantelor și barurilor le este interzis să lucreze între orele 22.00 și 07.00.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: