VIDEO „Poliția caută făptașii”. Mai mulți tineri – surprinși cum distrug bunurile publice pe o alee din Chișinău 
Full Article 50 second read

VIDEO „Poliția caută făptașii”. Mai mulți tineri – surprinși cum distrug bunurile publice pe o alee din Chișinău 

Mai mulți tineri sunt căutați de polițiști după ce au fost surprinși cum distrug bunurile publice, instalate pe aleea Grigore Vieru din capitală. O declarație în acest sens a fost făcută de primarul municipiului Chișinău Ion Ceban. 

Unul din tineri a fost surprins de camerele de supraveghere cum distruge o urnă, altul – cum își satisface necesitățile fiziologice.

„Aleea Grigore Vieru din inima Chișinăului reparată capital! Îmi pare rău pentru atitudinea unora față de orașul nostru. Poliția caută făptașii”, comunică edilul, pe Facebook. El mai menționează că toate locațiile reabilitate sunt monitorizate video.

UPDATE: Pentru NM, ofițerul de presă al poliției Natalia Stati a menționat că Inspectoratul de Poliția Rîșcani din cadrul Direcției de poliție mun. Chișinău sa autosesizat.

„Polițiștii vor fi analiza imaginile, se întreprind măsuri pentru a identifica persoanele din imagine. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, a comunicat reprezentanta Poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: