Poliția explică de ce este investigată versiunea suicidului în cazul actorului Ștefan Bouroșu
Full Article 2 minutes read

Poliția explică de ce este investigată versiunea suicidului în cazul actorului Ștefan Bouroșu

Poliția a publicat pe 24 ianuarie un comunicat de presă, prin care explică din ce motiv este analizată anume versiunea suicidului în cazul actorului Ștefan Bouroșu, depistat fără viață, pe 22 ianuarie, într-un apartament din centrul capitalei. Oamenii legii au subliniat că victima era încuiată în apartament pe interior. De asemenea, medicul bărbatului a confirmat că acesta trecea prin depresie.

În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, geamurile la fel fiind închise, colegii de la IGSU deblocând ușile în prezența tatălui victimei. Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico- legală.  

Experții din cadrul CTCEJ au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine. Oamenii legii au audiat și medicul curant al bărbatului care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia. Vom reveni cu detalii odată cu avansarea anchetei”, a precizat IGP.

Amintim că poliția a anunțat pe 23 ianuarie că un bărbat de 32 de ani a fost găsit mort, cu mâinile legate, în apartamentul în care locuia singur în centrul capitalei. Oamenii legii au spart ușa la insistența tatălui său îngrijorat. Ulterior, surse din cadrul poliției au confirmat pentru NM că este vorba despre actorul Ștefan Bouroșu. 

Internauții au comentat pe larg detaliul cu privire la mâinile legate ale tânărului. Aceștia s-au arătat nedumeriți de faptul că tânărul putea să se sinucidă, având mâinile legate.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: