Bărbatul de 32 de ani găsit mort într-un apartament din capitală este actorul de teatru Ștefan Bouroșu
Full Article 2 minutes read

Bărbatul de 32 de ani găsit mort într-un apartament din capitală este actorul de teatru Ștefan Bouroșu

Bărbatul de 32 de ani găsit mort în capitală cu mâinile legate este actorul de teatru Ștefan Bouroșu. Informația a fost confirmată pentru NM de surse din cadrul organelor de drept.

Vestea despre decesul actorului Ștefan Bouroșu a fost a fost anunțată, pe 23 ianuarie, de către colega acestuia, Olesea Sveclă, pe pagina sa de Facebook.

Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris aceasta.

Ștefan Bouroșu a activat la Teatrul Național Eugene Ionesco (TEI) în perioada 2013-2017. Acesta a interpretat roluri  piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie” . De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Petru Vutcărău a confirmat decesul

Contactat de NM, regizorul și fondatorul TEI Petru Vutcărău a confirmat decesul: „Da, din păcate, Ștefan a decedat. Nu deținem alte informații. Încercăm și noi să aflăm cum s-a întâmplat. A fost actor la TEI. În ultima perioadă nu era în teatru”.

Surse din cadrul forțelor de ordine au confirmat pentru NM că Ștefan Bouroșu a fost găsit mort într-un apartament pe strada Mihail Kogălniceanu din Chișinău de către tatăl său. Acesta avea mâinile legate la spate. Versiunea examinată de polițiști este suicid. Poliția a deschis un dosar penal.

NM a solicitat un comentariu de la conducerea Teatrului Național Eugene Ionesco, însă aceștia nu ne-au răspuns.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: