Poliția reacționează la imaginile devenite virale, în care o minoră este bătută de o altă adolescentă. Detalii despre conflict
Full Article 2 minutes read

Poliția reacționează la imaginile devenite virale, în care o minoră este bătută de o altă adolescentă. Detalii despre conflict

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a publicat detalii despre imaginile video difuzate pe internet, în care se vede cum o tânără o bate cu cruzime pe o altă fată. Poliția a precizat că victima are 13 ani, iar totul s-ar fi întâmplat într-un apartament din sectorul Botanica. Agresoarea are 14 ani. Ambele fete sunt în atenția serviciilor sociale de mai mult timp.

Poliția a înregistrat cazul la sfârșitul lunii decembrie a anului 2022, fiind sesizată de către mama tinerei agresate. Aceasta a  comunicat polițiștilor că a primit imaginile  video în care apare fiica sa de 13 ani,  fiind agresată de către o altă fată.

În cadrul măsurilor întreprinse,  polițiștii capitalei au stabilit că totul s-ar fi întâmplat într-un apartament din sectorul Botanica.

Fiind audiată de polițiști, victima  domiciliată în raionul Strășeni, a comunicat că a plecat în mun. Chișinău, unde s-a întâlnit cu o cunoscută de 14 ani, plasată într-o casa comunitară pentru copii în situații de risc din Chișinău. Ulterior, acestea au mers la un apartament închiriat de o altă fată. La un moment dat, între cele două fete a izbucnit un conflict, în urma căruia minora de 13 ani a fost agresată.       

Minorele nu sunt  la prima abatere, acestea abandonând domiciliul și Serviciul social de nenumărate ori.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.      

Procurorii urmează să califice acțiunile agresoarei și să ia o decizie legală în acest sens.

***

Pe 24 ianuarie, pe internet au fost publicate imagini în care o adolescentă de 17 ani este bătută de două fetele de 13 și 14 ani. Și pe acest caz a fost deschis un dosar penal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: