Polițiștii, în alertă: un străin a fugit de la Aeroportul din Chișinău. A venit în Moldova pe 5 noiembrie, din Turcia
Full Article 2 minutes read

Polițiștii, în alertă: un străin a fugit de la Aeroportul din Chișinău. A venit în Moldova pe 5 noiembrie, din Turcia

Un cetățean al Azerbaidjanului, în vârstă de 38 de ani, a părăsit ilegal teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău. Străinul a ajuns în Moldova pe 5 noiembrie, cu o rută din Turcia. Polițiștii sunt în căutarea bărbatului. 

Purtătoarea de cuvânt a Polițiști de Frontieră Raisa Novițchi a declarat pentru NewsMaker că străinul a părăsit în mod ilegal teritoriul aeroportului din Chișinău.

Poliția de Frontieră a emis o orientare pe numele unui cetățean al Azerbaidjanului în vârstă de 38 de ani, care în mod ilegal a părăsit teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău. Străinul a sosit în Republica Moldova ieri, 5 noiembrie 2023, cu o rută din R. Turcia. În continuare, împreună cu alte subdiviziuni ale MAI se întreprind măsuri de căutare și de reținere a persoanei”, a declarat reprezentanta instituției de la frontieră.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției Diana Fetco a menționat pentru NewsMaker că oamenii legii sunt în căutarea bărbatului.

UPDATE 10.22: Polițiștii continuă acțiunile de căutare a bărbatului.

Subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției s-au mobilizat și întreprind măsuri de localizare și reținere a unui cetățean străin care a intrat aseară ilegal pe teritoriul Republicii Moldova. Acesta este din Azerbaidjan și are 38 de ani. Imediat după intrarea ilegală pe teritoriu țării noastre, Poliția a inițiat schimbul de informații cu țara sa de origine. Rugăm cetățenii care îl observă sau cunosc locul aflării sale să anunțe imediat Poliția la 112″, se arată într-o declarație a Poliției Republicii Moldova.

UPDATE 14.08: Străinul care a fugit de la Aeroport a fost identificat la Chișinău de oamenii legii.

UPDATE 16.30: Potrivit surselor NM, bărbatul a reușit să ajungă la Ambasada Azerbaidjanului și deocamdată se află acolo.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: