Polițistul care a lovit o femeie din Rusia cu piciorul în burtă a venit să o viziteze la spital (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Polițistul care a lovit o femeie din Rusia cu piciorul în burtă a venit să o viziteze la spital (VIDEO)

Polițistul care a lovit o femeie din Sankt Petersburg cu piciorul în burtă în timpul acțiunii în susținerea lui Alexei Navalnîi din 23 ianuarie a vizitat-o la spital. Cu un buchet de flori, acesta și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Înregistrarea video a fost publicată pe internet în seara de 24 ianuarie.

„Scuzați-mă, cu 5 minute înainte de incident, am fost stropit cu gaz, nu vedeam ce se întâmplă”, i-a spus polițistul și i-a dăruit un buchet de flori.

„Toți sunt vii, florile sunt frumoase, crizanteme. Nu s-a întâmplat nimic grav”, răspunde aceasta.

Forțele de ordine nu au precizat cum se numește polițistul care a lovit-o și nici ce sancțiuni riscă pentru acest gest.

Despre starea de sănătate a femeii, presa rusă a publicat pe 24 ianuarie mesaje contradictorii. Dimineața, medicul-șef al Spitalului de Urgență „Djanelidze”, unde a fost internată victima, a declarat pentru canalul de Telegram „Podiem” că femeia se simte „minunat”. Pe de altă parte, alte surse susțineau că în timpul nopții starea femeii s-a agravat și a fost transferată în secția de reanimare.

Ulterior, medicii au confirmat pentru RIA Novosti că femeia este în secția de reanimare. Seara, medicul-șef Vadim Manukovskii a confirmat pentru RBC că femeia urmează să fie externată.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: