Premierul britanic se simte mai bine. A fost scos din terapie intensivă
Full Article 2 minutes read

Premierul britanic se simte mai bine. A fost scos din terapie intensivă

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat în secție, din terapie intensivă, la spitalul St Thomas, unde se afla încă de luni seară.

„Primul ministru a fost mutat în această seară din terapie intensivă înapoi în secție, unde va primi o monitorizare atentă în faza timpurie a recuperării sale. El are un tonus extrem de bun”, informează autoritățile britanice.

Secretarul pe sănătate, Matt Hancock, a fost printre primii care au recționat la veste.

„Premierul a ieșit din terapie intensivă și este pe cale de recuperare. NHS este acolo pentru noi toți și știu că personalul nostru uimitor i-a oferit îngrijirea lor caracteristică, de nivel mondial”, a scris acesta.

Președintele american, Donald Trump, a declarat că mutarea lui Johnson din terapia intensivă este o veste grozavă și îi urează premierului britanic să se facă bine repede.

Premierul Boris Johnson a fost depistat pozitiv cu COVID-19 pe 27 martie. Cu toate acestea, el spunea că se simte bine și că va continua să administreze treburile guvernului de la domiciliu.

La 6 aprilie însă, starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc și a fost nevoie de transferarea sa la terapie intensivă.

De menționat că la începutul pandemiei de COVID-19 în Europa, Boris Johnson era unul dintre cei mai vocali contestatari ai măsurilor impuse în lupta cu infecția. Ulterior însă, a fost nevoit să le accept și să le implementeze în regatul britanic.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: