Președinția confirmă: Secretarul general al ONU a fost la Chișinău și a avut o întâlnire de lucru cu Maia Sandu
Full Article 50 second read

Președinția confirmă: Secretarul general al ONU a fost la Chișinău și a avut o întâlnire de lucru cu Maia Sandu

Președinția confirmă într-un comunicat publicat pe 20 august că șefa statului Maia Sandu a avut o întâlnire de lucru cu Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, António Guterres, în seara de 19 august.  Înaltul oficial ONU s-a aflat la Chișinău în cadrul vizitei pe care a efectuat-o în Ucraina.

„Discuția s-a referit la situația umanitară și de securitate din regiune, și la provocările cu care se confruntă Republica Moldova la aproape șase luni de război la granița sa. De asemenea, oficialii au vorbit despre problemele refugiaților ucraineni care se află în țara noastră și nevoia de a-i sprijini în continuare”, mai menționează sursa citată.

Amintim că aseară presa a scris despre faptul că Guterres a venit în Moldova, deși vizita nu fusese anunțată din timp.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: