„Pretinsele prejudicii aduse bugetului se bazează pe presupuneri și bârfe”. Reacția Metalferos după declarațiile lui Stoianoglo
Full Article 1 minutes read

„Pretinsele prejudicii aduse bugetului se bazează pe presupuneri și bârfe”. Reacția Metalferos după declarațiile lui Stoianoglo

Întreprinderea „Metalferos” a venit cu o reacție după declarațiile de astăzi ale procurorului general, Alexandr Stoianoglo. „Metalferos” şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu noile acuzaţii lansate în spaţiul public la adresa companiei. 

„Considerăm că procurorul general a fost indus în eroare intenţionat de către anumite persoane cu interes vădit de a calomnia și de a distruge S.A. „Metalferos”. Ne exprimăm nemulțumirea că toate tentativele noastre din ultimul timp de a obţine o investigare obiectivă a tuturor informaţiilor despre companie, s-au sfârșit prin nedorinţa organelor competente de a face acest lucru”, se anunță într-un comunicat al companiei.

Totodată, întreprinderea precizează că „toate informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului de către către S.A „Metalferos”, nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe”.

Menționăm că astăzi, 20 august, Alexandr Stoianogolo a declarat că statul ar fi fost prejudiciat cu aproximativ 1,2 miliarde de lei în urma unor scheme de corupție de la întreprinderea „Metalferos”. Aceste scheme erau realizate prin intermediul unor companii nerezidente, controlate de Vladimir Plahotniuc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: