Prețul la carburanți nu contenește să crească. Litrul de motorină se apropie de 20 lei, iar de benzină – 23 lei
Full Article 50 second read

Prețul la carburanți nu contenește să crească. Litrul de motorină se apropie de 20 lei, iar de benzină – 23 lei

Prețul carburanților continuă să crească. Agenția Națională pentru Reglementare Energetică (ANRE) a publicat noile prețuri plafon pentru 26 ianuarie. Benzina se scumpește cu 0,08 bani, iar motorina 0,07 bani. Astfel, un litru de benzină va ajunge să costă până la 22,76 lei, iar un un litru de motorină va costa cel mult 19,75 lei. 

Pe 19 ianuarie, ANRE a explicat aceste majorări prin tendința generală de creștere a cotațiilor înregistrate la bursele internaționale, „care în ultimele zile au atins noi valori record”, a menționat ANRE.

„Agenția Națională de Reglementare în Energetică aplică cu exactitate cadrul juridic corespunzător și urmărește ca prețurile la produsele petroliere principale de tip standard să fie corecte, reflectând fidel evoluțiile pe piața internațională atât în perioade de creștere, cât și de descreștere a cotațiilor”, mai preciza atunci ANRE.

Prețul la carburanți nu contenește să crească. Litrul de motorină se apropie de 20 lei, iar de benzină - 23 lei

anre.md

Prețul la carburanți nu contenește să crească. Litrul de motorină se apropie de 20 lei, iar de benzină - 23 lei Prețul la carburanți nu contenește să crească. Litrul de motorină se apropie de 20 lei, iar de benzină - 23 lei

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: