Primăria Chișinău a achiziționat 70 de tone de vopsea pentru aplicarea marcajului rutier. Pe care străzi se va interveni
Full Article 50 second read

Primăria Chișinău a achiziționat 70 de tone de vopsea pentru aplicarea marcajului rutier. Pe care străzi se va interveni

Primăria Chișinău a achiziționat 70 de tone de vopsea pentru aplicarea marcajului rutier. Volumul planificat pentru intervenție este de 120 de mii de metri pătrați. 

În perioada 13 – 23 mai, serviciile municipale de profil au desfășurat lucrări de aplicare a marcajului rutier pe străzile centrale din sectoarele Botanica și Centru. Mai exact, este vorba despre bd. Dacia, Viaduct, str. Ciuflea, bd. C. Negruzzi și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

De asemenea, pe parcursul săptămânii curente, intervenția va continua pe Calea Ieșilor, str. M. Viteazul, str. Petricani și Calea Orheiului.

Regia „Exdrupo” va asigura patru echipe de lucru și va contracta suplimentar servicii pentru aplicarea marcajului rutier pe trecerile pietonale și în preajma instituțiilor de învățământ.

Precizăm că termenul de executare a lucrărilor este de 2 luni, iar graficul de intervenții ar putea fi modificat, în caz de schimbare a condițiilor meteorologice.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: