Primăria Chișinău anunță despre lansarea lucrărilor de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale din orașul Sîngera
Full Article 1 minutes read

Primăria Chișinău anunță despre lansarea lucrărilor de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale din orașul Sîngera

Primăria municipiului Chișinău informează despre lansarea lucrărilor de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale din orașul Sîngera. Proiectul urmează să fie realizat în parteneriat cu S.A. „Moldovagaz”, iar valoarea acestuia este de 9,5 milioane de lei.

Lucrările urmează a fi realizate în perimetrul străzilor Tineretului, Renașterii, Independenței, Unirii, C. Conache, Hotin, S. Rădăuțanu, Burebista și Plaiului.

Astfel, beneficiarii finali vor fi 622 de gospodării, cu ieșire separată pentru fiecare consumator, ce va permite alimentarea cu gaze naturale a tuturor locuitorilor din sectorul dat.

Proiectul prevede construcția a 16 km de rețea subterană de diverse diametre și presiuni, inclusiv:

– 1,6 kilometri de gazoduct presiune înaltă de categoria I;

– montarea unei Stații de Reglare a Gazelor de la presiune înaltă la presiune medie;

– montarea a 19 Puncte de Reglare a Gazelor de la presiune medie la presiune joasă;

– montarea a 2,8 km gazoduct subteran de presiune medie;

– montarea a 11,7 km de rețea de gazoduct presiune joasă.

Lucrările de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale din orașul Sângera vor fi date în exploatare până la sfârșitul anului 2020.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: