Primăria Chișinău va oferi vouchere de 500 de lei persoanelor care se vor vaccina anti-Covid
Full Article 2 minutes read

Primăria Chișinău va oferi vouchere de 500 de lei persoanelor care se vor vaccina anti-Covid

Primăria capitalei va organiza un nou maraton de imunizare anti-Covid. Potrivit primarului Ion Ceban, fiecare persoană care se va imuniza va primi un voucher unic în valoare de 500 de lei. Acesta va putea fi utilizat timp de 72 de ore în anumite localuri, care sunt parteneri ai evenimentului.

În urma vaccinării, fiecare persoană va primi un voucher unic în valoare de 500 de lei.

Oamenii se vor putea vaccina anti – COVID fără programare, în scuarul Teatrului de Operă și Balet ,,Maria Bieșu”, unde va fi pus la dispoziție autobuzul special amenajat şi dotat cu cele necesare pentru imunizare. Evenimentul se va desfășura în perioada 13-14 noiembrie, cu începere la ora 11.00.

Voucher-ul oferit va putea fi folosit timp de 72 de ore, în cadrul restaurantelor partenere și anume :

  • Rețeaua Draft;
  • Vegan Phi;
  • Mojito 1;
  • Mojito 2;
  • Teatrul Gastronomic;
  • Butcher.

„Toți doritorii pot să se alăture maratonului având la îndemână doar buletinul de identitate. Ne dorim să motivăm cetățenii să participe la exercițiul de consolidare a imunității colective împotriva coronavirusului”, a menționat Ceban.

Potrivit celui mai recent bilanț, circa 895 de mii de persoane au fost vaccinate în Republica Moldova împotriva coronavirusului. Numărul moldovenilor imunizați în alte țări nu este deocamdată cunoscut.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: