Probleme cu aplicațiile Android? Google confirmă că este o problemă
Full Article 2 minutes read

Probleme cu aplicațiile Android? Google confirmă că este o problemă

Mai mulți utilizatori Android au început să aibă probleme cu telefoanele pe 23 martie. Este vorba despre închiderea aplicațiilor brusc și afișarea unui mesaj de eroare. Compania Google a confirmat că există o situație neprevăzută, care este cauzată de ultimul update WebView. 

Utilizatorii au început să scrie pe forumurile și rețelele de socializare din toată lumea încercând să găsească o rezolvare. Google a oferit un răspuns urgent, spunând că această problemă este cauzată de ultimul update WebView, scrie mobilissimo.ro.

Android WebView este o aplicație dedicată dezvoltatorilor. Aceasta vine preinstalată pe multe terminale, iar ulterior este actualizată prin Google Play Store. Aplicația permite dezvoltatorilor să afișeze pagini web atunci când aplicația este deschisă. Se pare că în ultimul update al aplicației WebView s-a strecurat un bug. Astfel, utilizatorii care au actualizat Android WebView pe data de 22-23 martie, au acum probleme care se manifestă prin închiderea bruscă a aplicațiilor.

Problemele nu se opresc doar la aplicațiile Google precum Gmail, YouTube sau browser-ul Chrome. Acestea sunt prezente în orice aplicație bazată pe Android WebView.

Rezolvarea temporară a acestei probleme este dezinstalarea update-urilor pentru aplicația WebView. Prin urmare, dacă terminalul manifestă o astfel de eroare, trebuie să intrați în Magazinul Google Play și să dezinstalați update-urile WebView. Alternativ, acestea se pot dezinstala din setări, accesând meniul “Aplicații” și căutând aplicația Android WebView în listă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: