Procurorii desfășoară percheziții în legătură cu situația de la CFM
Full Article 1 minutes read

Procurorii desfășoară percheziții în legătură cu situația de la CFM

Oamenii legii au inițiat percheziții în legătură cu dosarul în care este vizată întreprinderea de stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM). Informația a fost confirmată pentru NM de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) pe 3 iunie.

„Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale confirmă desfășurarea perchezițiilor pe cazul întreprinderii de stat Calea Ferată a Moldovei. Investigațiile în cadrul acestui dosar sunt în fază activă, iar cu amănunte vom reveni odată cu avansarea acestora”, a precizat Emil Gaitur.

Informația despre percheziții a fost publicată inițial de ZdG. Potrivit sursei, oamenii legii desfășoară percheziții la mai multe firme, dar și domiciliul fondatoarei și administratoarei unui grup de companii implicate în delapidarea CFM.

Directorul CFM Oleg Tofilat a declarat pentru NM că nu deține informații despre percheziții, însă susține „acțiunile organelor de drept, dacă au fost depistate încălcări ale legii”.

Mai multe detalii despre situația de la CFM – în interviul acordat în exclusivitate pentru NM de către directorul întreprinderii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: