Provocări de „Ziua Victoriei”? Un bărbat a anunțat poliția că va plasa explozibile în PMAN pe 9 mai
Full Article 1 minutes read

Provocări de „Ziua Victoriei”? Un bărbat a anunțat poliția că va plasa explozibile în PMAN pe 9 mai

Un bărbat a sesizat oamenii legii, prin intermediul Serviciului 112, precum că la 9 mai urmează să amplaseze obiecte explozive în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din municipiul Chișinău. Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, pentru NM. Apelantul sa dovedit a fi un bărbat de  42 ani, originar din raionul Ialoveni.

Potrivit Poliției, oamenii legii din Ialoveni a fost alertați astăzi de către un bărbat  precum că ar fi plasat un dispozitiv explozibil în Primăria orașului Ialoveni. La fața locului au fost îndreptate toate serviciile de forță desconcentrate. Ca urmare a verificărilor efectuate, alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă.

„În cadrul investigațiilor s-a stabilit că bărbatul a mai  efectuat un anunț telefonic la 112, precum că la 9 mai urmează să amplaseze obiecte explozive și în Piața Marii adunări naționale din municipiul Chișinău”, a declarat Natalia Stati pentru NM.

Cazurile sunt  înregistrate de către oamenii legii, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: