PSRM nu va susține moțiunea, însă vrea anticipate. Declarația lui Dodon după ședința fracțiunii socialiștilor
Full Article 1 minutes read

PSRM nu va susține moțiunea, însă vrea anticipate. Declarația lui Dodon după ședința fracțiunii socialiștilor

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor (PSRM) nu va susține moțiunea de cenzură asupra activității guvernului Chicu. Declarația a fost făcută de către președintele în exercițiu Igor Dodon, în seara de 22 decembrie, după ședința fracțiunii.

„Am vorbit despre ședința extraordinară a Parlamentului, planificată pentru 23 decembrie, în cadrul căreia urmează să fie dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ion Chicu. Deputații PSRM au decis că nu vor susține demiterea Cabinetului de Miniștri, dar și-au reiterat poziția privind necesitatea dizolvării Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate”, a menționat Igor Dodon.

Președintele în exercițiu, care este pe final de mandat a mai scris pe pagina sa de Facebook că membrii fracțiunii vor continua discuțiile în vederea identificării unei soluții optime pentru lansarea procedurii de dizolvare a Parlamentului.

***

Miercuri, 23 decembrie, la ora 15:00, Parlamentul se va convoca în ședință plenară pentru a examina moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului Republicii Moldova. Moțiunea de cenzură a fost depusă de Partidul Acțiune și Solidaritate și a fost semnată de 34 de parlamentari.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: