Reacția Kremlinului, după ce Dorin Recean a declarat că Rusia trebuie să-și retragă trupele din regiunea transnistreană
Full Article 50 second read

Reacția Kremlinului, după ce Dorin Recean a declarat că Rusia trebuie să-și retragă trupele din regiunea transnistreană

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a comentat recentele declarații ale premierului Dorin Recean despre faptul că Federația Rusă trebuie să-și retragă trupele de pe teritoriul regiunii transnistrene. Acesta susține că autoritățile de la Chișinău trebuie „să fie atente cu astfel de declarații”, scrie RBK.

„Avem deja relații foarte tensionate cu Moldova. Această lipsă de constructivism cu greu poate ajuta Moldova însăși. În ceea ce privește Transnistria, continuăm să ne îndeplinim funcțiile respective. Aș dori să le recomand interlocutorilor moldoveni să fie foarte atenți cu astfel de declarații”, a declarat oficialul rus.

Amintim că, premierul Dorin Recean a spus că autoritățile de la Chișinău vor avea subiecte de discuție cu Moscova când aceasta își vor retrage trupele din Ucraina și Republica Moldova.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: