Reacția lui Igor Dodon, după ce fracțiunile PAS, Platforma DA și PDM au refuzat discuțiile (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Reacția lui Igor Dodon, după ce fracțiunile PAS, Platforma DA și PDM au refuzat discuțiile (VIDEO)

Președintele Igor Dodon susține că, de fapt, nu a așteptat ca reprezentanții fracțiunilor PAS, Platforma DA și PDM să accepte invitația sa de a participa la discuții în vederea „evitării unei crize politice”. Declarația a fost făcută pe 17 noiembrie, după Congresul Republican al PSRM, care s-a întrunit la Vadul lui Vodă, se arată într-o înregistrare video publicată de Agora.

„Eu nici nu am așteptat să vină, am vrut să văd ce mișcări vor face, nici nu le-a dat în cap că au căzut în capcană singuri”, a declarat Igor Dodon, fără să ofere alte detalii despre ce fel de „capcană” este vorba.

***

Reacția vine după ce, pe 16 noiembrie, Igor Dodon a declarat că va invita la discuții fracțiunile parlamentare, în vederea evitării unei crize politice. Pe 17 noiembrie, PAS, Platforma DA și PDM au anunțat că nu vor merge la consultări, pe motiv că Igor Dodon nu ar avea legitimitate. Și grupul parlamentar Pro Moldova a refuzat discuțiile cu președintele.

Menționăm că Igor Dodon este președinte cu drepturi depline până pe 24 decembrie, când Maia Sandu ar urma să fie învestită în funcția de șef al statului.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: