Record de decese în Moldova din cauza infecției COVID-19. Printre victime, o persoană care a refuzat spitalizarea
Full Article 5 minutes read

Record de decese în Moldova din cauza infecției COVID-19. Printre victime, o persoană care a refuzat spitalizarea

În ultimele 24 de ore, 43 de persoane au decedat din cauza infecției COVID-19, ceea ce reprezintă un nou record.

Deces 4703: Bărbat de 63 de ani, din raionul Orhei. Internat la Spitalul Raional Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4704: Femeie de 78 ani, din raionul Basarabeasca. Deces la domiciliu, pacienta a refuzat spitalizarea. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară.

Deces 4705: Bărbat de 67 de ani, din raionul Basarabeasca. Internat la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Deces 4706: Femeie de 72 de ani, din raionul Cimișlia. Internată la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 4707: Femeie de 83 ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4708: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 4709: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la IMU. Comorbidități: insuficiență cardiacă, insuficiență renală.

Deces 4710: Femeie de 74 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4711: Femeie de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală, hepatită reactivă.

Deces 4712: Bărbat de 58 de ani, din raionul  Edineț. Internat la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: cardiopatie, angor pectoral.

Deces 4713: Femeie de 75 de ani, din raionul Ocnița. Internată la Spitalul Raional Ocnița. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4714: Femeie de 69 de ani, din mun. Bălți. Internată la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4715: Bărbat de 64 de ani, din raionul Leova. Internat la Spitalul Raional Leova. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, ciroză hepatică, angină pectorală.

Deces 4716: Bărbat de 33 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: pielonefrită cronică.

Deces 4717: Bărbat de 65 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4718: Femeie de 68 de ani, din mun. Bălți. Internată la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4719: Femeie de 66 de ani, din raionul Florești. Internată la Spitalul Raional Florești. Comorbidități: diabet zaharat, bronhopneumopatie obstructivă cronică, insuficiență respiratorie.

Deces 4720: Femeie de 68 de ani, din raionul Florești. Internată la Spitalul Raional Florești. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4721: Femeie de 63 de ani, din raionul Florești. Internată la Spitalul Raional Florești. Comorbidități: obezitate.

Deces 4722: Femeie de 54 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul „Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, insuficiență cardiacă.

Deces 4723: Bărbat de 65 de ani, din raionul Cantemir. Internat la Spitalul Raional Cantemir. Comorbidități: angină pectorală, cardiopatie.

Deces 4724: Femeie de 69 ani, din raionul Cantemir. Internată la Spitalul Raional Cantemir. Comorbidități: cardiopatie, obezitate.

Deces 4725:Bărbat de 70 de ani, din raionul Basarabeasca. Internat la Spitalul Raional Basarabeasca. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4726: Femeie de 56 de ani, din raionul Briceni. Internată la Spitalul Raional Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4727: Bărbat de 58 de ani, din raionul Taraclia. Internat la Spitalul Raional Taraclia. Comorbidități: diabet zaharat, nefropatie diabetică.

Deces 4728: Femeie de 72 de ani, din raionul Dubăsari. Internată la Spitalul Raional Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4729: Femeie de 77 de ani, din raionul Anenii Noi. Internată la Spitalul Raional Anenii Noi. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4730: Femeie de 76 de ani, din raionul Anenii Noi. Internată la Spitalul Raional Anenii Noi. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială cronică, boală cerebrovasculară.

Deces 4731: Bărbat de 64 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Dispensarul Republican de Narcologie. Comorbidități: insuficiență respiratorie, diabet zaharat.

Deces 4732: Femeie de 74 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Dispensarul Republican de Narcologie. Comorbidități: insuficiență respiratorie, cardiopatie.

Deces 4733: Bărbat de 80 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Dispensarul Republican de Narcologie. Comorbidități: cancer, insuficiență cardiacă, anemie.

Deces de 4734: Femeie de 69 de ani, din raionul Soroca. Internată la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: obezitate.

Deces 4735: Femeie de 61 de ani, din raionul Rîșcani. Internată la Spitalul Raional Rîșcani. Comorbidități: diabet zaharat, cancer.

Deces 4736: Bărbat de 69 de ani, din raionul Rîșcani. Internat la Spitalul Raional Rîșcani. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 4737: Femeie de 54 de ani, din raionul Anenii Noi. Internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: obezitate, cardiopatie ischemică.

Deces 4737: Femeie de 54 de ani, din raionul Anenii Noi. Internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: obezitate, cardiopatie ischemică.

Deces 4738: Bărbat de 66 de ani, din raionul Ciadîr-Lunga. Internat la Spitalul Raional Ciadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4739: Bărbat de 61 de ani, din raionul Căușeni. Internat la Spitalul Raional Căușeni. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 4740: Bărbat de 77 de ani, din raionul Glodeni. Internat la Spitalul Raional Glodeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, boală cerebrovasculară.

Deces 4741: Bărbat de 66 de ani, din raionul Fălești. Internat la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: insuficiență cardiacă, anemie cronică.

Deces 4742: Bărbat de 68 de ani, din raionul Dondușeni. Internat la Spitalul Raional Dondușeni. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate.

Deces 4743: Femeie de 83 de ani, din raionul Cimișlia. Internată la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 4744: Femeie de 59 de ani, din raionul Criuleni. Internată la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: boală renală cronică, angor pectoral, hipertensiune arterială.

Deces 4745: Bărbat de 66 de ani, din raionul Cimișlia. Internat la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: hipertensiune arterială, accident vascular cerebral.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: