Regele Thailandei s-a izolat într-un hotel din Germania alături de 20 de femei. Acesta a închiriat toate camerele din hotel 
Full Article 1 minutes read

Regele Thailandei s-a izolat într-un hotel din Germania alături de 20 de femei. Acesta a închiriat toate camerele din hotel 

Pentru a opri răspândirea coronavirusului, regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn s-a izolat într-un hotel din Germania. În acest sens, el a închiriat fiecare cameră din hotel pentru haremul său format din 20 de femei și pentru servitorii săi, informează Mediafax.

Deși majoritatea hotelurilor germane s-au închis din cauza pandemiei, Grand Hotel Sonnenbichl a solicitat și a primit un permis special pentru adăpostirea regelui și a companiei sale. Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă și acces la pârtiile de schi private.

Un purtător de cuvânt al primăriei din Garmisch-Partenkirchen a spus că „s-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”.

Menționăm că în prezent, Thailanda are 934 de cazuri confirmate de coronavirus și 4 decese. Aceasta a fost prima ţară din afara Chinei care a înregistrat un caz de virus în luna ianuarie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: