Regimul de carantină din satul Sofia a fost ridicat. „Dacă nu se mai confirmă nici un caz nou în Bălceana, tot așa vom proceda” 
Full Article 2 minutes read

Regimul de carantină din satul Sofia a fost ridicat. „Dacă nu se mai confirmă nici un caz nou în Bălceana, tot așa vom proceda” 

Regimul de carantină din satul Sofia, raionul Hâncești a fost ridicat. Anunțul a fost făcut de către premierul Ion Chicu în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 4 aprilie.

„Regimul de carantină din satul Sofia, raionu Hâncești a fost ridicat pentru că nu mai avem pe parcursul a 14 zile nici un caz înregistrat și suntem bucuroși că acest regim a fost eficient în această localitate”, a declarat Ion Chicu. „În câteva zile, dacă nu se mai confirmă nici un caz nou în Bălceana, tot așa vom proceda”, a mai precizat acesta.

„Cunoașteți că cu două zile în urmă am instituit regim de carantină încă în 3 localități. Este vorba despre orașul Ștefan Vodă, satul Carahasani din raionul Ștefan Vodă și municipiul Soroca. Este necesar ca acest regim în localitățile respective să se mențină, pentru că în aceste două orașe, Ștefan Vodă și Soroca, avem o adevărat explozie de cazuri confirmate”, a declarat Chicu.

Menționăm că în Republica Moldova au fost confirmate 161 de cazuri de infectare cu COVID-19, dintre care 42 de cazuri la Soroca și 30 de cazuri la Ștefan Vodă. Astfel, bilanțul cazurilor a ajuns la 752.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: