Reprezentanții Google, în vizită la Chișinău. Alaiba invită cetățenii la discuții comune privind combaterea dezinformării
Full Article 50 second read

Reprezentanții Google, în vizită la Chișinău. Alaiba invită cetățenii la discuții comune privind combaterea dezinformării

Reprezentanții companiei Google se află într-o vizită oficială în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, pe 9 octombrie.

„După cum am promis anterior, oamenii de la Google vin la noi în vizită”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Potrivit oficialului, pe 10 octombrie, la Chișinău, va fi organizat „Fighting misinformation online” – un eveniment care va pune în discuție, potrivit lui Alaiba, subiecte din domeniul securității cibernetice, combaterea dezinformării și îmbunătățirea abilităților digitale. Evenimentul este organizat de Mediacor – primul centru de producție digital-media din Republica Moldova și Google.

„Voi fi bucuros să o revăd pe Marta Poslad, directoare politici publice la Google, care va fi prezentă la eveniment”, a mai scris Dumitru Alaiba.

Participare la eveniment este gratuită, cu înregistrare. Doritorii de a fi prezenți se pot înregistra AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: