Republica Moldova primește un nou ajutor din partea NATO
Full Article 40 second read

Republica Moldova primește un nou ajutor din partea NATO

Republica Moldova a primit din partea Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) peste șase tone de echipament individual de protecție și trei ventilatoare pulmonare.  

Ventilatoarele au fost distribuite Institutului Mamei și Copilului, Spitalului Clinic Bălți și Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi”.

„Urmează să fie recepționate și alte echipamente, precum electrocardiografe, aspiratoare medicale, etc.”, precizează reprezentanții Ministerului Sănătății al Republicii Moldova.

Menționăm că, în contextul pandemiei de COVID-19, NATO a donat țării noastre alte 20 de ventilatoare pulmonare, 100 de mii de măști de protecție, 25 de mii de salopete de unică folosință și zece mii de teste rapide pentru depistarea COVID-19.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: