Restricțiile de circulație în Chișinău au fost ridicate. Precizările MAI
Full Article 40 second read

Restricțiile de circulație în Chișinău au fost ridicate. Precizările MAI

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că, la această oră, restricțiile de circulație în Chișinău, impuse în contextul desfășurării Summit-ului Comunității Europene, au fost ridicate. Instituția a precizat că, la moment, toate delegațiile se află la Bulboaca.

MAI a menționat că restricțiile din capitală vor fi reinstalate gradual, odată cu finalizarea Summitului.

„Unele delegații vor părăsi Republica Moldova astăzi, iar o parte din oficiali va rămâne în țară pentru a participa la întrevederile bilaterale de mâine”, se arată în nota informativă.

***

Amintim că Moldova găzduiește pe 1 iunie 50 de lideri europeni, între ei președinți, prim-miniștri și conducători ai Uniunii Europene. Summitul Comunității Politice Europene se desfășoară la Castelul Mici, localitatea Bulboaca din raionul Anenii Noi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: