România: După 15 iunie se vor redeschide mall-urile, grădinițele, creșele private, sălile de fitness și piscinele exterioare
Full Article 2 minutes read

România: După 15 iunie se vor redeschide mall-urile, grădinițele, creșele private, sălile de fitness și piscinele exterioare

În România, după 15 iunie se vor redeschide mall-urile, grădinițele, creșele private, sălile de fitness și piscinele exterioare. Anunțul a fost făcut de către Klaus Iohannis după discuțiile cu premierul Ludovic Orban, informează Digi24.

„Având în vedere că în ultima vreme numărul de noi îmbolnăviri nu a crescut semnificativ, dar nici nu a scăzut semnificativ, considerăm că e posibil să continuăm cu noi măsuri de relaxarea. După 15 iunie, se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante și fără locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private – nu publice, private – cu număr un pic mai mare de participanți, în speță 20 de persoane dacă evenimentele sunt în interior și 50, dacă vor avea loc în exterior”, a declarat Iohannis.

„Pentru a veni în sprijinul părinților care vor lucra, care vor avea de mers la lucru și în perioada vacanței, va fi posibilă – nu obligatorie, dar posibilă – redeschiderea after school-urilor, grădinițelor și creșelor private”, a mai spus Iohannis.

Menționăm că până în prezent, în România au fost confirmate 20 749 de cazuri de coronavirus, dintre care 14 910 persoane s-au însănătoșit, iar 1354 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: