România: Femeie și cei doi nepoți ai ei, legați de doi hoți care au intrat peste ei în casă, căutând o rețetă
Full Article 2 minutes read

România: Femeie și cei doi nepoți ai ei, legați de doi hoți care au intrat peste ei în casă, căutând o rețetă

Poliţiştii din Hunedoara anunță că au prins doi bărbaţi de 31 şi 33 de ani care în luna septembrie ar fi intrat peste o familie din localitatea Peştişul Mare. Au legat de mâini şi picioare o femeie şi pe cei doi nepoţi ai acesteia, de 8 şi 10 ani, şi le-au lipit celor trei bandă adezivă peste gură. Hoţii i-ar fi cerut femeii reţeta de mici pe care familia o foloseşte în afacerea sa cu mezeluri şi carne, iar în final au plecat cu 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri, scrie hotnews.ro.

Poliţiştii din Hunedoara au făcut luni cinci percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi suspectați de lipsire de libertate şi tâlhărie calificată.

Conform unui comunicat de presă transmis marți de Poliția Județeană Hunedoara, în 3 septembrie, cei doi bărbaţi au pătruns într-o locuinţă din cartierul Peştişul Mare din Hunedoara, unde au sechestrat o femeie de 64 de ani și pe cei doi nepoți ai săi, în vârstă de 8 şi de 10 ani.

Cei doi le-ar fi legat victimelor mâinile şi picioarele şi le-au pus bandă adezivă pe gură, după care au furat din locuinţă 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri. Bărbaţii au fugit apoi, lăsând victimele legate, acestea fiind găsite la scurt timp de un membru al familiei care a alertat poliția.

Potrivit poliţiştilor, ancheta s-a desfăşurat cu dificultate deoarece cei doi tâlhari aveau feţele acoperite cu cagule în momentul atacului.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: