România: Un mire nu a putut ajunge la propria nuntă pentru că a fost testat pozitiv cu COVID în ziua evenimentului
Full Article 2 minutes read

România: Un mire nu a putut ajunge la propria nuntă pentru că a fost testat pozitiv cu COVID în ziua evenimentului

Situație neobișnuită la Botoșani, unde un mire n-a avut voie să meargă la propria nuntă, care a avut loc weekendul trecut, pentru că a fost testat pozitiv cu COVID chiar în ziua evenimentului. Pentru că era prea târziu și petrecerea nu mai putea fi amânată, aceasta a avut loc doar cu participarea miresei, transmite digi24.

Directorul DSP Botoșani a confirmat întâmplarea pentru Monitorul de Botoșani. „Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci, ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a declarat medicul Monica Adăscăliţei.

Nunta celor doi tineri era programată de mai mult timp la un restaurant cunoscut din Botoșani. Pentru că cei doi miri nu erau vaccinați și cu toate că în Botoşani petrecerile se organizează în prezent doar cu persoane vaccinate, organizatorii nunţii respective au decis să le ceară mirilor teste PCR făcute cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment.

Sâmbătă, cu doar câteva ore înainte de nuntă, cei doi au primit rezultatele: mireasa, negativ și mirele, pozitiv.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a declarat pentru sursa citată o apropiată a mirilor.

Din cauza nenumăratelor complicații care ar fi survenit în cazul anumării, familiile au decis ca nunta să aibă loc doar cu mireasa, în timp ce mirele a rămas acasă. Dansul mirilor a fost între mireasă şi tatăl ei.

A doua zi, mirele a fost sunat de către reprezentanţii DSP, acesta fiind luat în evidenţă şi chestionat legat de locaţia în care va sta în izolare.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: