Rusia: tatăl elevei, care a ucis o colegă și a rănit alți 4 școlari după care s-a sinucis, plasat în arest
Full Article 1 minutes read

Rusia: tatăl elevei, care a ucis o colegă și a rănit alți 4 școlari după care s-a sinucis, plasat în arest

Tatăl elevei de 13 ani din Rusia, care a ucis o colegă și a rănit alți patru școlari după care s-a sinucis, a fost plasat în arest pentru două luni. Decizia a fost luată de o instanță din Briansk pe 10 decembrie. 

Bărbatul este acuzat de păstrarea neglijentă a armei de foc și instigarea la sinucidere. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a umilit, amenințat și tratat cu brutalitate fiica în mod sistematic.

„Instanța a admis cererea anchetei și a ales o măsură preventivă pentru învinuit sub formă de detenție până la 7 februarie 2024”, se arată în decizie.

Atacul armat a avut loc pe 7 decembrie, la un gimnaziu din orașul rusesc Briansk. O elevă din clasa a VIII-a a împușcat mortal o colegă de clasă dintr-o armă de vânătoare, care aparținea tatălui ei, și i-a rănit pe alții patru. Ulterior, adolescenta și-a pus capăt zilelor. Oamenii legii au stabilit, preliminar, că adolescenta și-ar fi atacat colegii din cauza că aceștia făceau glume pe seama ei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: