Rute suspendate sau în regim de sărbătoare. Cum va circula transportul public în Chișinău pe 6, 7 și 8 ianuarie
Full Article 1 minutes read

Rute suspendate sau în regim de sărbătoare. Cum va circula transportul public în Chișinău pe 6, 7 și 8 ianuarie

Primăria municipiului Chișinău informează că transportul public municipal va circula în regim special pe data de 6, 7 și 8 ianuarie, de Crăciun pe stil vechi. Totodată, în această perioadă, activitatea mai multor rute de autobuze suburbane ar urma să fie suspendate.

Potrivit municipalității, pe data de 6 ianuarie, în intervalul orelor 14:00 – 23:30, transportul public municipal care traversează Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) va circula în regim special, ca urmare a manifestărilor cultural-artistice consacrate sărbătorilor de iarnă din centrul capitalei. Troleibuzele și autobuzele, care traversează PMAN, vor fi redirecționate pe străzile adiacente. Detalii – AICI.

În perioada 7 – 8 ianuarie 2024, autobuzele vor circula conform orarelor zilelor de sărbătoare.

Municipalitatea informează că pe data de 7 ianuarie ruta suburbană de autobuz nr. 12 va fi suspendată, în timp ce pe data de 8 ianuarie va fi suspendă activitatea rutelor suburbane de autobuz nr. 12, 21 și 36.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: