Aureliu Ciocoi: „Să aveți sănătate, liniște, curaj și credință într-un viitor luminos”
Full Article 1 minutes read

Aureliu Ciocoi: „Să aveți sănătate, liniște, curaj și credință într-un viitor luminos”

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale. Acesta le-a urat moldovenilor sănătate, curaj și credință într-un viitor luminos. 

„Ultimul an ne-a oferit tuturor cea mai prețioasă lecție – să apreciem sănătatea și să luptăm pentru viață. Să vă aducă Învierea Domnului, împreună, în familie, în condiții de siguranță, pentru a cinsti amintirea celor care au pierdut lupta cu pandemia”, a spus Aureliu Ciocoi.

Acesta a declarat că își dorește ca „Sfintele sărbători de Paști să ne unească pe toți în spiritul compasiunii, solidarității și iubirii de aproape”.

„În numele Guvernului Republicii Moldova, transmit urări din suflet pentru zile pline de lumină, pace și bucurie! Să aveți sănătate, liniște, curaj și credință într-un viitor luminos, iar familiile să Vă fie ocrotite. Urez oamenilor noştri să rămână în continuare la fel de gospodari şi de binevoitori, iar moldovenilor din diasporă le doresc să ducă faima ţării noastre departe peste hotare şi să nu uite de frumoasa noastră casă comună – Republica Moldova”, a mai spus Ciocoi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: